Wat is bootcamp?

Bootcamp is een spierversterkende training in teamverband. De nadruk ligt op uitdaging, samenwerking en doorzettingsvermogen. Het zijn korte inspannende opdrachten die een groot beroep doen op jouw conditie en spierkracht. Ga aan de slag met grindzakken, autobanden, houten balken en brancards. Het Lageveld met al haar voorzieningen (water, zand, bos en gras) worden optimaal benut. En jouw fysieke en mentale kracht worden flink op de proef gesteld!

Ons aanbod:

Onze bootcamps vinden altijd plaatst op onze prachtige en unieke buitenlocatie van ruim 400.000m². Ook hebben we een klimbos met verschillende obstakels waar we gebruik van maken. De bootcampgroep bestaat uit maximaal 12 personen, zodat we jou optimaal kunnen begeleiden en coachen. Het wordt gegeven door professionele trainers met allemaal een eigen achtergrond en expertise.

Klik op Rooster om te zien wanneer we bootcamp lessen aanbieden.

Maak kennis met de Bootcamp Trainers van Control Club:

 • Agaath

  Ik ben Agaath Winkel, moeder van drie kinderen. Ik heb een administratieve baan, daarom is sporten mijn uitlaatklep. Van oorsprong ben ik turndocent met daarbij een militaire achtergrond. Bij Control Club geef ik crosstraining. Daarbij wil ik anderen graag net zo enthousiast maken voor het sporten als ik zelf ben en hen laten ervaren wat het hen kan opleveren.

 • Jordy

  Ik ben Jordy van Rhee, 45 jaar en ik kom uit Nijverdal. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. In het dagelijks leven ben ik projectcoördinator, in mijn vrije tijd een fanatiek sporter. Ik doe graag mee aan (obstacle)runs, mountainbikemarathons en zoek altijd nieuwe uitdagingen om mijn grenzen te verleggen. Als trainer kijk ik naar wat nodig is om jou een betere versie van jezelf te laten worden.

 • Martine

  Ik ben Martine Somberg: 50 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik werk als senior operatieassistentie plastische chirurgie in Zwolle. Ik heb op hoog niveau gezwommen en ben twaalf jaar zwemtrainster en sportmasseur geweest. Ik vind alle sporten leuk, maar bootcamp springt er wel uit. Ik heb mijn eigen kleine bootcampclubje. Daarnaast zit ik in het team van Meet The Marines voor de 24-uurs en 90 minuten activiteiten en heb dit jaar met het Korps Mariniers aan de Roparun Parijs – Rotterdam meegedaan.

 • Robert

  Mijn naam is Robert Gerritsen, 37 jaar en samen met mijn vriendin en twee dochters woonachtig in Vroomshoop. Ruim 20 jaar ervaring in de sportwereld, een Defensie achtergrond en nu 11 jaar werkzaam bij de politie. Met ruim 200 hardloopwedstrijden en obstacle runs veel ervaring opgedaan in de buitensport. Onder andere twee 1ste plaatsen bij ”Tot de nek in de drek”. Daarnaast twee keer GOUD behaald op het NK cross 10 kilometer politie en in 2022 GOUD op de 800 meter baanatletiek. Deze kennis en ervaring wil ik graag met jullie delen in de bootcamp lessen!

 • Wessel

  Mijn naam is Wessel en ik ben 24 jaar. Ik ben werkzaam bij Defensie. Ik geef vooral functionele krachttraining. Na een uurtje sporten wil ik dat mensen voldaan naar huis gaan. Ga jij de uitdaging met mij aan? Ik zie je graag bij de Crosstraining!

 • Steffan

  Mijn naam is Steffan van Rees. Ik heb ruim tien jaar gediend bij een elite eenheid van Defensie. Na een aantal militaire operataties, leid ik nu een P&O-organisatie van de Koninklijke Landmacht. Ik zet mijn eigen militaire en leidinggevende ervaring in tijdens de lessen. Naast fysieke ontwikkeling stuur ik aan op mentale ontwikkeling en op groepsdynamiek. Je kunt me tegenkomen bij de bootcamp.

Kom gerust langs voor een kopje koffieJe bent van harte welkom

Control Club

+31 6 301 170 53
info@controlclub.nl

Vriezenveenseweg 57
7641 PE Wierden

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 06:00 - 00:00

Wil je graag langskomen? Bel dan even van tevoren met +31 6 301 170 53

Volg ons op onze socials

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden