Tom Hallink

PERSONAL TRAINER, EIGENAAR CONTROL CLUB & SPREKER

De moeilijkste off-pistes snowboarden. Freediven op de diepste punten in de zee. Wake-boarden op onmogelijke plekken. Ook deed ik in 2022 mee aan een extreem televisieprogramma. Deze dingen geven mij een kick en het gevoel dat ik leef. Ik ben Tom Hallink, een nuchtere Tukker die nog altijd in het mooie Twente woont, samen met mijn vrouw Loes, zoontje Pelle en golden retriever Sammie.

Met verschillende sportdiploma’s op zak op ik op 21-jarige leeftijd begonnen met ondernemen. Om zelf te bepalen hoe hoog ik de lat leg. Niet alleen voor mijzelf, maar vooral ook voor jou om je te motiveren het beste uit jezelf te halen. Als personal trainer zorg ik ervoor dat jij in control bent van jouw persoonlijke doelen. Tijdens mijn lezingen neem ik mijn publiek mee in mijn bijzondere verhaal waarbij ik nieuwe inzichten creëer. In een uitdagende missie gericht op teambuilding om onderlinge samenwerking en vertrouwen te versterken. En als organisator van evenementen tot familiefeestjes zorg ik voor de ultieme beleving, waarbij ik van idee tot uitvoering alles uit handen neem. Organiseer jij zelf evenementen en ben je alleen op zoek naar een locatie? Ook dat is mogelijk.

Met mijn unieke ervaring, kijk op het leven en vermogen om ieder obstakel te overwinnen, laat ik je zien dat je juist niet moet kiezen voor de makkelijke weg. Want daaruit ontstaan alleen maar mooie dingen. Geïnteresseerd in mijn lezing, teambuilding of wil je mij, Tom Hallink, als organisator inhuren? Dat kan! www.tomhallink.nl voor meer informatie.

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden