STORY OF CC

TAKE CONTROL

TAKE CONTROL is de leidende draad in wie we zijn, ons doel en onze passie voor mensen en fysieke ontwikkeling. Een doel waarin we waarde creëren door CONTROL voorop te stellen in alles wat we doen. Het gaat over onze unieke aanpak, en hoe we mensen uitdagen het beste uit zichzelf te halen om hun volledige potentieel te bereiken.

Dit is het verhaal van Control Club, een geweldig verhaal dat we graag willen delen. Want wij zijn er om jou te helpen. Bij Control Club focussen we ons op drie pijlers: CrossTraining, Bootcamp en Personal & Teamtraining. We willen dat jij in CONTROL komt van jouw persoonlijke doelen, omdat wij er van overtuigd zijn dat sport veel meer is dan fysieke ontwikkeling. Control Club staat voor de hechte community waarin het clubgevoel centraal staat en we veel meer zijn en doen dan het aanbieden van lessen.  

Control Club is een exclusieve club die zich richt op zowel indoor als outdoor functionele training met oog voor de mens achter de sporter. Onze core business is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige en kleinschalige lessen op de mooiste sportlocatie van Nederland. Wij staan voor een gezonde combinatie van hard werken maar zeker ook hard ontspannen.
Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden