Story #5 Bootcamplocatie: Het Lageveld Wierden

Bootcamptraining is een uitdagende en dynamische manier om aan je algemene gezondheid te werken. Bij Control Club Lageveld in Wierden bieden we niet alleen een intensieve workout, maar ook een prachtige omgeving en goede begeleiding. Gelegen te midden van de schitterende natuur beschikt Control Club niet alleen over een binnenruimte met faciliteiten voor crosstraining en fitnesstraining, maar ook een uitgestrekte buitenruimte. Dit maakt het Lageveld de ideale locatie voor een diverse en uitdagende bootcampervaring.

De Mooiste Sportlocatie van Nederland

Wat maakt Control Club Lageveld nog specialer? Het Lageveld zelf! Control Club beschikt over een binnen- en buitenruimte om te sporten. Onze binnenruimte bij alle benodigdheden voor crosstraining en andere fitnesstrainingen. Daarnaast maken we natuurlijk gebruik van maar liefst 400.000m2 aan ruimte die het Lageveld ons biedt. Deze ruimte voorziet ons van onder andere een uitdagend klimbos en een geweldige groene omgeving.

Bootcamp bij Control Club Lageveld

Bij Control Club draait Bootcamp niet alleen om fysieke kracht. Het gaat ook om teamgeest en persoonlijke groei. Samen met anderen trainen versterkt de band en motiveert je om het beste uit jezelf te halen.

Wat kun je verwachten?

 • Intensieve Workouts: Denk aan intervaltraining, krachttraining en cardio-oefeningen. De natuurlijke omgeving van het Lageveld maakt elke training uniek.
 • Teambuilding: Samen met andere deelnemers werk je aan uitdagende opdrachten. Samen sterker!
 • Locatie Het Lageveld in Wierden

  Het Lageveld is een parel in Wierden. Hier vind je:

 • 400.000 m² aan Ruimte: Perfect voor bootcamptrainingen. Ren over de velden, spring over boomstammen en voel de energie van de natuur.
 • Uitdagend Klimbos: Het klimbos biedt verschillende niveaus van uitdaging.
 • Binnen én Buiten: Bij slecht weer kun je terecht in de sporthal. Maar waarom binnen trainen als je buiten kunt genieten van de zon en de wind?
 • Of het nu zonnig is of de wind waait, bij Control Club kun je altijd rekenen op een optimale trainingsomgeving. Bij mooi weer geniet je van de zon en de frisse lucht tijdens je workouts op het uitgestrekte terrein, terwijl bij slecht weer de overdekte sporthal de perfecte oplossing biedt.

  Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden