Story #6: Testweek bij Control Club

Bij Control Club trainen we niet alleen voor het plezier, maar ook om vooruitgang te boeken. Daarom organiseren we iedere paar maanden een testweek. Tijdens deze week bekijken we waar iedereen staat en hoeveel vooruitgang er is geboekt in de afgelopen maanden.

Waarom heeft Control Club een testweek?

Deze week is essentieel voor onze training. We evalueren de voortgang van alle leden en bepalen hoeveel vooruitgang er is geboekt in de afgelopen maanden. Door elke vier maanden een testweek te organiseren, kunnen onze leden gericht trainen met de begeleiding van onze trainers.

Deze tests bieden onze trainers de ideale kans om de training van onze leden op maat te maken. Bovendien kunnen we op deze manier individuele successen van onze leden vieren.

Hoe werkt deze week?

In de crosstraining staat deze week ook bekend als de 1RM-week (1 Repeatable Maximum). Hierbij wordt het maximale gewicht gemeten dat je één keer kunt tillen of wegdrukken. Door het meten van de 1RM, krijg je meer inzicht in je eigen krachtpiramide waardoor er een beter trainingsschema kan worden opgesteld.

In de bootcamp testen we specifieke oefeningen waarbij je zoveel mogelijk herhalingen binnen een bepaalde tijd probeert te voltooien.

Voor wie is deze testweek?

Alle leden van Control Club worden tijdens deze week getest. Op deze manier houden we de vooruitgang van iedereen bij gedurende de afgelopen maanden. De volgende testweek staat gepland voor juli.

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden