Wat is CrossTraining?

Crosstraining is een vorm van fitness waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden. Het richt zich op alle spiergroepen en is een intervaltrainingsprogramma met hoge intensiteit en korte herstelperioden. De prachtige indoorlocatie waar we crosstraining aanbieden is ruim 250m2. Met mooi weer maken we uiteraard gebruik van onze unieke buitenlocatie. De crosstraining-groep bestaat uit maximaal 12 personen, zodat we jou optimaal kunnen begeleiden en coachen.

Ons aanbod:

Het wordt gegeven door professionele trainers met allemaal een eigen achtergrond en expertise. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan materialen die je tijdens de crosstraining gebruikt. Je bent niet alleen in de weer met kettlebells, rekken en stangen, óók wallballs, dumbbells en springtouwen komen aan bod.

Klik op Rooster om te zien welke crosstraining lessen we aanbieden.

Maak kennis met de Cross Trainers van Control Club:

 • Alaa

  Hola, mijn naam is Alaa Zibari. Sinds 2011 ben ik werkzaam in de fitnesswereld. Ik heb ervaring met het begeleiden van mensen met een blessure, zodat zij niet alleen zo goed mogelijk herstellen, maar ook vrij worden én blijven van klachten en blessures. Ook met groepstrainingen heb ik inmiddels de nodige ervaring opgedaan. Kom ik je binnenkort tegen bij een crosstraining?

 • Agaath

  Ik ben Agaath Winkel, moeder van drie kinderen. Ik heb een administratieve baan, daarom is sporten mijn uitlaatklep. Van oorsprong ben ik turndocent met daarbij een militaire achtergrond. Bij Control Club geef ik crosstraining. Daarbij wil ik anderen graag net zo enthousiast maken voor het sporten als ik zelf ben en hen laten ervaren wat het hen kan opleveren.

 • Jasper

  Ik ben Jasper Teunis, 33 jaar en in het dagelijks leven manueel-fysiotherapeut. Daarnaast fanatiek sporter bij o.a. CC. De variatie in de crosstraining zorgt ervoor dat geen enkele training gelijk is. Juist hierbij is een juiste uitvoering belangrijk. Met mijn achtergrond als fysiotherapeut ondersteun ik daarbij en let op een goeie belasting en belastbaarheid. Om soms een pas terug te zetten om er daarna weer twee vooruit te doen. Alles om jou alles uit de mogelijkheden te halen. Ieder op zijn eigen niveau!

 • Marthijs

  Mijn naam is Marthijs. Mijn passie is training. Elke dag ben ik bezig met het vergroten van mijn eigen functionele fitheid. Ik help anderen graag om zo fit mogelijk te worden. In mijn lessen bied ik veel diversiteit aan op het gebied van krachttraining in combinatie met conditionele training.

 • Nanne

  Mijn naam is Nanne Hospers. Ik volg de studie HBO Bachelor Fysiotherapie met een verdiepende minor als Lifestylecoach. Zelf ben ik begonnen als lid bij Control Club, maar inmiddels kun je mij tegenkomen als trainer bij de Crosstraining. Ik zet mijn kennis en enthousiasme in om mensen te begeleiden in hun ontwikkelingen op zowel fysiek als mentaal gebied.

 • Manon

  Hé (toekomstige) sporter! Ik ben Manon Telgenkamp, 28 jaar en woonachtig in Wierden. Leuk dat je interesse toont in Control Club… goede keuze! Ik ben zelf een paar jaar geleden gestart met crosstraining bij Control Club. Door het enthousiasme van de trainers en de gezelligheid in de groep, is crosstraining een grote hobby geworden. Ik ben blij dat ik nu als trainster voor de groep sta en mijn passie met jullie kan delen.

 • Tamara

  Hoi!
  Mijn naam is Tamara Buijse, 34 jaar, moeder van 2 energieke zoontjes en getrouwd met Rik. In het dagelijks leven ben ik leerkracht in het basisonderwijs, waarbij ik alle groepen buiten gymles geef. Ik ben m’n hele leven al veel met sport bezig: 20 jaar zelf geturnd, jongens turntraining gegeven, veel hardgelopen en nu fan van crossfit! Daarom vind ik het ook super leuk om, op invalbasis, crosstraining te geven. De vroege vogels zullen mij af en toe op de dinsdagochtendtraining zien maar wie weet kom ik je ook een keer tegen in een andere les!

 • Rawia

  Ik ben Rawia Omar, 39 jaar en moeder van twee tieners. Ik werk in een lederwarenwinkel, maar mijn passie is sporten! Het is mijn missie om mensen bewust te maken van het feit dat sporten eigenlijk voor iedereen is. Zo hoop ik dat mensen net zo gek worden op het fantastische fenomeen crosstraining als ik. Tijdens mijn trainingen probeer ik dat zeker over te brengen!

 • Wessel

  Mijn naam is Wessel en ik ben 24 jaar. Ik ben werkzaam bij Defensie. Ik geef vooral functionele krachttraining. Na een uurtje sporten wil ik dat mensen voldaan naar huis gaan. Ga jij de uitdaging met mij aan? Ik zie je graag bij de Crosstraining!

Kom gerust langs voor een kopje koffieJe bent van harte welkom

Control Club

+31 6 301 170 53
info@controlclub.nl

Vriezenveenseweg 57
7641 PE Wierden

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 06:00 - 00:00

Wil je graag langskomen? Bel dan even van tevoren met +31 6 301 170 53

Volg ons op onze socials

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden