Wat is Personal Training?

Personal training is individuele begeleiding waarbij jij samen met jouw personal trainer aan de slag gaat. We passen de training specifiek aan naar jouw behoeften, doelen en fysieke condities.

Wij vinden het belangrijk om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Voor het starten met personal training houden we graag een uitgebreid intakegesprek waarin we jouw doelen en wensen bespreken. Daarna krijg je van ons een specifiek plan van aanpak: speciaal op maat gemaakt voor jou! Onze begeleiding gaat verder dan alleen trainen. We kijken ook naar jouw voeding, slaappatroon en stressfactoren. Met behulp van coaching en kleine aanpassingen in je leefstijl leer jij het verschil te maken en te denken in mogelijkheden.

Ons aanbod:

Control Club is een exclusieve club die zich richt op zowel indoor als outdoor functionele training met oog voor de mens achter de sporter. Onze corebusiness is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige en kleinschalige lessen op de mooiste sportlocatie van Nederland. Wij staan voor een gezonde combinatie van hard werken en net zo hard ontspannen.

Individuele begeleiding is mogelijk in diverse vormen: personal training (individueel), duo personal training (in tweetallen), small group training (kleine groep) of online coaching. De prachtige indoorlocatie is ruim 250m². Met mooi weer maken we uiteraard gebruik van onze buitenlocatie. Daarnaast hebben we nog een eigen privé Personal Trainingsruimte van 100m2.

Heb jij jouw doel bereikt met personal training? Je kunt makkelijk doorstromen naar crosstraining- en bootcamplessen zodat je fit en in beweging blijft!

 

Maak kennis met de Personal Trainers van Control Club:

 • ERIK SMOES

  Als geen ander weet Erik Smoes mensen te begeleiden naar een gezonder en actiever leven. Hij begeleidt graag mensen na een oncologische diagnose om weer actief te zijn, enthousiasmeert degenen na een burn-out of overspannenheid en helpt de mensen die lang niet hebben gesport om weer in beweging te komen. “Met mijn achtergrond als personal trainer, fitnesstrainer oncologie en voedingsdeskundige help ik vooral oudere sporters die op de juiste manier willen bewegen. Met mijn luisterend oor, levenservaring en specifieke training voor mensen na het overwinnen van ziektes ben ik in staat om jou te helpen ondersteunen bij jouw persoonlijke uitdaging.”

 • RAWIA OMAR

  Personal trainer en hormonen coach Rawia Omar focust niet alleen op beweging, maar richt zich ook op de hormonale en mentale gesteldheid van mensen. Door hormonale verschillen hebben mannen en vrouwen andere trainingsbehoeften. Rawia’s expertise ligt in het begeleiden van voornamelijk vrouwen door haar op maat gemaakte training waarbij voeding en hormonen een grote rol spelen. “Mijn persoonlijke reis begon 14 jaar geleden toen ik zelf 110 kilo woog. Ik besloot mijn levensstijl te veranderen en heb mij intensief verdiept in voeding en beweging. Nu is het mijn missie om jou te helpen bij een gezonder en gelukkige leven.

 • TOM HALLINK

  Hij is de eigenaar van Control Club en is onwijs trots op alle geweldige personal trainers. Volgens Tom Hallink is sporten een levensstijl en is Control Club de beste plek om een gezonde levensstijl te realiseren. Met zijn ervaring als sportschooleigenaar en manager heeft hij een sterke achtergrond in de fitnesswereld. “Als personal trainer ben ik goed in het verleggen van jouw fysieke en mentale grenzen. Ik ondersteun niet alleen bij lichamelijke training, maar ook bij mentaal welzijn. Mijn specialiteit ligt in het motiveren van mensen op elk niveau, van beginners tot ervaren sporters. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doel bereikt en je energiek en fit door het leven gaat.”

 • NANNE HOSPERS

  Als fysiotherapeut en BLCN-leefstijlcoach is Nanne Hospers gespecialiseerd in het identificeren van kritieke factoren voor beweging en gezondheid. Haar focus ligt op positieve verandering van fysieke gezondheid door naast Personal training, fysieke assessments bij klachten en specifieke trainingsprogramma’s binnen (top)sport aan te bieden. Nanne is expert op het gebied van fysieke klachten en -disbalans, optimale energie en gezondheid door leefstijl met o.a. voeding, slaap en routine. “Vanuit mijn kennis als fysiotherapeut en trainer stimuleer ik jou om verantwoordelijkheid te nemen over je gezondheid voor sport en vitaliteit.”

 • ALAA ZIBARI

  Met zijn achtergrond in sport en beweging en expertise als zowel personal trainer als fysiotrainer, heeft Alaa Zibari een breed scala aan specialiteiten. Van traditioneel fitness tot functioneel bewegen met eigen lichaamsgewicht. Zijn expertise ligt in het begrijpen van de individuele behoeften van elke sporter en het helpen bij pijnklachten om deze te verminderen. “Bij Control Club draait het om persoonlijke benadering. Iedere sporter is uniek en ik denk graag met jou mee op zowel fysiek als mentaal vlak.”

Kom gerust langs voor een kopje koffieJe bent van harte welkom

Control Club

+31 6 301 170 53
info@controlclub.nl

Vriezenveenseweg 57
7641 PE Wierden

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 06:00 - 00:00

Wil je graag langskomen? Bel dan even van tevoren met +31 6 301 170 53

Volg ons op onze socials

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden