Meet the member – Paul Somberg

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De zevende sporter die zich voorstelt is Paul.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Hi, ik ben Paul en ik ben 50 jaar jong. Samen met 2 compagnons (o.a. Linsey Go die hier ook Crossfit) run ik een onderneming in Deventer waar ik met veel plezier mijn tijd en energie in steek. Mijn gezin bestaat uit mijn vrouw, 3 studerende kinderen en 2 katten. Ik heb een voorliefde voor lekker eten en goede wijnen. Voor mij een belangrijke reden om te sporten! Daarnaast loop ik samen met mijn vrouw in de weekenden het Pieterpad en probeer ik in de overgebleven tijd ook wat routes op de MTB te fietsen.

Kortom, sporten heeft een belangrijke plaats in ons gezin.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Dat is eigenlijk best een grappig verhaal. Ik zocht naar een sport om wat kracht op te doen voor het mountainbiken. Een vriendin wees mij toen op de mogelijkheid van crossfit bij Control Club. Na mijn eerste training kon ik de eerste paar dagen niet slapen van de spierpijn, hahaha. Mijn interesse was gewekt.

Van 1 dag in de week trainde ik op een gegeven moment 6 dagen in de week. Uiteindelijk ben ik door de gezelligheid en de kwaliteit van de trainers verslaafd geraakt aan crossfit. Ik heb in de afgelopen jaren bij verschillende andere Crossfitboxen meegetraind en wat mij altijd opvalt bij Control Club is dat er een hele ontspannen sfeer hangt en niemand elkaar de maat neemt over de prestaties. Het community gevoel is heel sterk, maar je moet wel degelijk aan de bak.

Met een focus op techniek en conditie is er tijdens de WOD altijd wel een competitie element aanwezig en kan iedereen op zijn eigen niveau stuk gaan. De trainers zorgen altijd dat je het maximale uit jezelf haalt. Iedere keer leer je weer iets wat nieuw is en als het te makkelijk wordt, dan is er altijd weer een optie om het zwaarder te maken.

De nieuwe locatie aan het Lageveld is een fantastische omgeving waar wij na een training in de zomer en in de normale tijd vaak onder het genot van een hapje en drankje vaak lang bleven hangen. Zoals ik al aangaf zit sporten in ons gezin in het bloed. Mijn jongste dochter en zoon zijn ook fanatieke crossfitters bij Control Club en mijn vrouw doet wekelijks haar rondjes tijdens de bootcamp. Ik ben vaak op de trainingslocatie te vinden en voor mij is de Control Club een beetje een verlengstuk van mijn familie. Door de huidige omstandigheden is het natuurlijk wat minder en een beetje behelpen, maar ik kan niet wachten tot we straks weer normaal mogen trainen en ik iedereen weer zie.”

Meet the member – Kevin Kamphuis

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt, is Kevin.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Ik ben Kevin Kamphuis, ben 34 jaar oud en woonachtig in Daarle. Ik ben van beroep automonteur en mijn hobby’s zijn motorcross, mountainbiken, hardlopen en natuurlijk bootcampen bij Control Club!”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik ben nu een jaar lid van Control Club, alleen heb ik in het begin een lange vervelende blessure gehad en ik ben net hersteld van corona.

Ondanks deze periode ga ik altijd met plezier naar de leuke trainingen! Tijdens de trainingen kun je helemaal kapot gaan en er zijn super enthousiaste trainers aanwezig die de techniek goed uitleggen. De trainers corrigeren jou ook als je iets niet goed doet, hier leer je veel van!

De sfeer is altijd super bij Control Club. Het is echt een hechte groep met elkaar!”

Meet the member – Anne Dijkstra

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt, is Anne.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Hoi, mijn naam is Anne Dijkstra, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Hellendoorn. Ik zit nu in m’n eerste jaar van de bachelor Natuur en Sterrenkunde in Utrecht. In mijn vrije tijd sport ik graag, onder andere bij Control Club. Ik vind eigenlijk alle sporten wel leuk, als ze maar uitdagend zijn! Daarnaast houd ik ook van wandelen en gezellige dingen doen met vrienden.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik sport denk ik vanaf maart ongeveer bij Control Club en ik ben hier via Jordy (een van de trainers) terechtgekomen. Hij zei dat dit wel iets voor mij was en daar had hij helemaal gelijk in, want ik vind het super leuk!! Ik kom met heel veel plezier naar Control Club, de plek is heel mooi en ik vind vooral de afwisseling tussen bootcamp en crosstraining erg leuk. Elke training is weer anders en ik kan er echt naar uitkijken, want van tevoren is het altijd weer een verassing wat je gaat doen.

De sfeer bij Control Club is echt top! De trainers zijn heel leuk, ze geven goede begeleiding en de techniek wordt goed uitgelegd en ze motiveren mij elke keer weer om het maximale uit mezelf te halen!”

Meet the member – Harry Jurjens

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt, is Harry.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Ik ben Harry Jurjens, 45 jaar en woon samen met mijn vrouw Mariek en kids Esra, Aron en Job in het mooie Den Ham. In het dagelijks leven werk ik als SEH-verpleegkundige op de spoedeisende hulp in het ZGT in Almelo. Dit doe ik met veel plezier, want het is erg dynamisch en geen dag is hetzelfde.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. Ik vind veel verschillende sporten leuk. Hierdoor doe ik regelmatig mee aan verschillende sportevenementen. Mijn motto is dan ook “meedoen is belangrijker dan winnen” .

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik was bij een sportschool waar ik HITT deed, maar ik zocht toch meer uitdaging. Uiteindelijk, na wat zoeken op internet op crosstraining/bootcamp, kwam ik uit op de site van de Control Club. Daar zag ik dat oud-Hammenaar Tom Hallink de drijvende kracht is achter Control Club. Nadat ik Tom een appje had gestuurd om een proefles te doen, was dit zo geregeld.

Dit beviel mij zo goed dat ik sinds juli 2020 sport bij de Control Club. Inmiddels sport ik twee keer in de week bij de Control Club. Ik doe aan bootcamp en crosstraining. De afwisseling tussen kracht, techniek, mobiliteit en het conditionele/mentale- “rammen met je kadaver”, bevalt mij prima! Ik merk dat ik hierdoor een stuk fitter ben geworden.

Alle complimenten hiervoor gaan naar de trainers. De trainingen zijn van hoge kwaliteit. Er is een goede uitleg, begeleiding en je traint naar eigen niveau/kunnen. De sfeer tijdens de trainingen is erg goed, de onderlinge motivatie en het samenwerken maakt dat je fanatieker wordt en hierdoor heb je een voldaan gevoel na de les.

Afgelopen jaar heb ik ook gezien dat er door team Control Club gedacht wordt in oplossingen en dat ze hier in erg creatief zijn. Hulde hiervoor! Daarnaast worden er nog op feestdagen leuke evenementen georganiseerd door het team. Met, als het weer kan, aansluitend een hapje, drankje of BBQ om het evenement goed af te sluiten!! De locatie waar Control Club zit is het Lageveld en dat is natuurlijk een toplocatie om dit te organiseren.

Mijn ervaringen met Control Club zijn alleen maar positief! Dus ik zeg tegen iedereen (Hammenaren …) “Join the (Control) Club”

Meet the member – Lauri Lesscher

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt, is Lauri.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Hoi allemaal! Mijn naam is Lauri Lesscher, ik word deze week 22 en ik woon in het mooie Wierden. Ik ben in opleiding tot anesthesiemedewerker bij het ZGT sinds een jaartje. Dit is een zijtak van mijn opleiding tot technologisch verpleegkundige . Daarnaast speel ik met heel veel plezier waterpolo in Vriezenveen en houd ik van gezelligheid met een hapje en een drankje .”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik ben nog maar net, sinds 1 juni, lid van Control Club. Ik was op zoek naar een fijne plek om te kunnen sporten in groepsverband, maar niet te massaal. Zo kwam ik op de Instagrampagina van Control Club terecht en heb ik contact gezocht. Na een fijne eerste kennismaking kon ik al snel een paar proeflessen meedoen. Ik was natuurlijk direct om, want dit was helemaal mijn ding!

Ik werd in elke groep en bij iedere training opnieuw hartelijk ontvangen en ik voelde mij helemaal welkom. De sfeer is heel ontspannen, maar toch motiveert iedereen elkaar. Nu ben ik zelfs al een beetje verslaafd en kijk ik met smart uit naar de volgende training. Ik ga afwisselen tussen de crossfit en af en toe bootcamp (bij de dames) om die conditie weer een beetje op te bouwen.

Ik merk nu al dat het iedere week beter gaat en geen training is hetzelfde. Dit motiveert enorm en ik merk dat ik mij steeds fitter voel!

Tot snel op het mooie Lageveld!”

Meet the member – Ruth Kamphuis

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt, is Ruth.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Hi, ik ben Ruth Kamphuis en ik werk als verpleegkundig specialist in opleiding bij ZGT (ziekenhuis Almelo/Hengelo). Daarnaast houd ik veel van reizen en avontuur. Enkele jaren geleden hebben mijn vriend en ik ontslag genomen en zijn we bijna 2 jaar op reis geweest. Sporten hebben we daar niet gedaan, maar wel genoeg andere activiteiten. Vooral wandelen (in iets onherbergzamere gebieden dan in NL) en duiken. In grote steden probeerden we vaak maar kort te verblijven, want we waren continue op zoek naar de mooiste plekken in de natuur en de mooiste zeeën en stranden. Helaas was voor ons de tijd gekomen om terug te gaan naar Nederland naar het ‘normale leven’. Daarom moest ook het sporten weer worden opgepakt.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Na de reis was ik op zoek naar een leuke sportgelegenheid waar het niet alleen gaat om prestatie, maar vooral ook om gezelligheid. Via een vriendin kwam ik terecht bij Control Club (toen Evolve) waar ik nu zo’n 3.5 jaar met veel plezier sport. In het begin stond er alleen nog maar een container bij het Lageveld en was er 3x per week bootcamp met primitieve middelen. Ik vond het gelijk fantastisch met een kleine, hechte club, waaruit zelfs een leuke vriendengroep is ontstaan. Ondanks het verschil van niveau tussen de leden (veel héle sportieve mannen) was er altijd een goede sfeer en voor iedereen genoeg uitdaging. Niet alleen fysiek maar ook een mentale uitdaging! De afwisseling in de trainingen en oefeningen is waarom de bootcamp mij zo aanspreekt, een training is nooit hetzelfde. Daarnaast is bootcamp geschikt om je voor te bereiden op super leuke obstacle runs!

De afgelopen jaren zijn er veel veranderingen geweest en is Control Club uitgegroeid tot een serieuze sportlocatie met allerlei mogelijkheden en voorzieningen. Ook tijdens de corona periode hebben ze er alles aan gedaan om het sporten nog zoveel mogelijk door te kunnen laten gaan, o.a. doormiddel van een parcours op en om het Lageveld.

Sinds mijn zwangerschap heb ik de bootcamp langzamerhand ingeruild voor crossfit om toch wat rustiger aan te kunnen doen en de oefeningen aan te passen op individueel niveau. Sporten bij een zwangerschapsclub zag ik niet zo zitten en ik ben de trainers van Control Club heel erg dankbaar dat ik tot ruim 35 weken zwangerschap ‘gewoon’ mee heb kunnen sporten!

De sfeer bij Control Club is altijd prettig. Naast wat ooit een ‘hecht groepje’ bootcampers was, is ook binnen de andere trainingen genoeg aansluiting te vinden met gezellige leden! Er wordt dan ook regelmatig nadien nog even een drankje gedronken. Hopelijk kunnen de beperkingen langzaam weer worden uitgebreid en kan ook dit gezellige sociale aspect binnenkort weer beter benut worden!”

Meet the member – Frank Leushuis

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt, is Frank.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Ik ben Frank Leushuis, 35 jaar en kom uit het bruisende Vriezenveen. Ik ben vader van drie zonen: Milan, Sem en Douwe. Zij zijn alle drie voetballers bij DETO. Doordeweeks heb ik mijn eigen bedrijfje in het verkopen en leggen van vloeren. Van pvc tot tapijt, van trappen renoveren tot houten vloeren leggen. Dus voor elke vloer kun je terecht bij DE vloerenspecialist”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“In augustus train ik drie jaar bij de Control Club. Ik kwam er terecht via Douwe Jansen. Nadat ik mijn voetbalschoenen aan de wilgen had gehangen, wilde ik graag fit blijven. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben gaan kijken en vanaf minuut 1 voelde ik me welkom door de trainers en leden. Elke trainer heeft oog voor je en met de juiste tips word je echt beter. Ik train er circa drie keer in de week en het is heerlijk! Als ik een keer niet kan, mis ik de jongens gewoon. Na die tijd kun je nog gezellig een biertje drinken, als je daar behoefte aan hebt. Zelf zit ik er met een smoothie, maar dat is allemaal aan jezelf. Iedereen wordt geaccepteerd. Buiten de lessen wordt er voldoende georganiseerd, vaak verrassende onderdelen met minder vaak een verrassende winnaar . Bij deze: meld je aan of train wat harder, dan heb ik ook iets meer tegenstand en daar worden we allemaal beter van ”

Meet the member – Steven Mikus

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt, is Steven.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Ik ben Steven Mikus, 23 jaar en ik woon in Wierden. In het dagelijks leven ben ik (sinds kort) begonnen aan een traineeship cyber security, dit zorgt voor een mooie afwisseling tussen werken en leren. In mijn vrije tijd sport ik graag bij Control Club, kijk ik graag naar voetbal en Formule 1 en spreek ik af met vrienden voor een borrel.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik sport sinds juli 2020 bij Control Club, ik was op zoek naar een manier om het sporten weer op te pakken en zag een normale sportschool niet echt zitten. Toen kwam ik de Instagrampagina van Control Club tegen en heb ik Tom een berichtje gestuurd om een proefles te regelen. Dit was zo gepiept en inmiddels ben ik zeker drie keer per week bij Control Club te vinden.

Ik ben voornamelijk te vinden bij de Crosstraining, het fijne hieraan vind ik dat de lessen afwisselend zijn, de ene keer ligt de nadruk meer op kracht, de andere keer weer meer op conditie. Ook de schaalbaarheid van oefeningen is ideaal, hierdoor kan iedereen, beginnend of gevorderd sporter, meedoen aan de lessen en kun je vanaf je eigen niveau starten en ergens naartoe werken. De trainers zorgen hierbij voor heel goede begeleiding waardoor je jezelf kunt blijven uitdagen en ontwikkelen.

Wat echt top is aan Control Club is de sfeer, zowel de trainers als de leden zorgen voor een bepaalde gezelligheid, waardoor iedereen zich thuis kan voelen en snel onderdeel kan worden van de groep. Na de work-out een borrel drinken op het eigen terras of op feestdagen met elkaar de (sportieve) strijd aangaan en daarna een feestje vieren, het kan allemaal bij Control Club!’’

Meet the member – Berto Ibbenhorst

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt is Berto.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Hallo allemaal op deze zwoele maandag in mei! Mijn naam is Berto Ibbenhorst, ik ben 41 jaar en woon in het mooie Hoge Hexel. Van beroep ben ik fysio-, manueel en orofaciaal therapeut. Ik heb sinds begin dit jaar mijn eigen praktijk (www.ibbenhorstfysio.nl) in Den Ham. Binnenkort komt daar locatie Wierden bij. Het leuke is dat deze locatie op Het Lageveld pal naast de Control Club komt. Dat wordt vast een mooie samenwerking met de Control Club en haar leden. Verder ben ik de trotse vader van dochter Nina (13) en zoon Thomas (11)! Nina is dol op paardrijden en Thomas is een voetballer. Met mijn dochter rijd ik wel eens paard tijdens vakanties in het buitenland en mijn zoon gaat steevast mee naar onze grote liefde FC Twente. Sport is onze passie. Naast het sporten bij Control Club ben ik groot voetballiefhebber. Komend seizoen word ik samen met Hans Bossink trainer van DETO 2 (uit Vriezenveen). Naast de, dit jaar opgestarte, fysiotherapiepraktijk is dit ook een geweldige uitdaging! Buiten het sportieve ben ik ook een enorme bourgondiër. Lekker buiten zijn, de hottub in, een sigaretje erbij en ik ben gek op wijn. Wat goed is voor de geest is immers ook goed voor het lichaam, volgens een oud Romeins gezegde.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Mijn ervaringen met Control Club zijn louter positief! Vanaf de oprichting ben ik erbij. In het begin zocht ik naast mijn leven als voetballer iets dat mij fysiek meer op de proef zou stellen. Dat vond ik bij Control Club. Het lichaam wordt heel veelzijdig getraind. Daar waar bij andere sporten vaak eenzijdig wordt getraind, is het pakket hier heel compleet. Zowel kracht, het conditionele, de mobiliteit en het mentale wordt naar een hoger plan getild. Ik ben er super fit door geworden! Zelfs voor een handstand draai ik mijn hand niet meer om, haha. Groot compliment ook voor Tom Hallink en zijn trainers. Ze hebben allemaal indrukwekkende achtergronden op sportgebied. Elke training is van hoge kwaliteit en qua inhoud weer anders en dat motiveert. En dan die locatie!!!! Waar zie je zoiets? Om door een ringetje te halen.”

 

 

Meet the member – Karin van der Veen

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt is Karin.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Ik ben Karin van der Veen, 28 jaar oud en woon in Vroomshoop. In het dagelijks leven werk ik als accountmanager binnendienst bij Previder. In mijn vrije tijd wandel en sport ik graag en houd ik van lekker eten en borrelen met mijn familie en vrienden. Ik sla niet snel een feestje over en ben dan ook actief bij optochtcommissie De Doppe van onze carnavalsvereniging. Daarnaast bak ik graag taarten/cakes, er zijn dus redenen genoeg om te sporten! Zo probeer ik alles een beetje in balans te houden.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik sport nu zo’n 2,5 jaar bij Control Club (voorheen Evolve). Via het werk deden we mee aan de Strongman Run en dat viel de eerste keer toch wel wat tegen! Ik wilde graag sterker worden en via Gerjon en Mark ben ik (na wat aandringen) bij Evolve terecht gekomen. Mijn eerste training herinner ik me nog goed, want ik kon de dag erna bijna niet meer lopen van de spierpijn. Een prettige eerste kennismaking met Crossfit dus! Inmiddels ben ik toch een beetje verslaafd geraakt. Ik ben begonnen met één keer in de week trainen en nu train ik twee tot drie keer in de week.

Door de goede begeleiding en ervaren trainers haal ik meer uit mezelf dan ik zelf ooit gedacht had en ben ik sterker geworden. Wat ik erg fijn vind is het trainen in kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is om de oefeningen en techniek goed door te nemen. Daarnaast word je door het trainen in kleine groepen fanatieker en stimuleer je elkaar. Je sleept elkaar er doorheen om die laatste herhalingen nog even af te maken of om toch nog net iets extra gewicht erbij te pakken.

Elke workout is weer uitdagend, zowel op kracht als conditioneel niveau. Je wordt altijd gemotiveerd om het maximale uit jezelf te halen en je gaat met een voldaan gevoel naar huis!

De goede trainers, diversiteit, sfeer en saamhorigheid maken dat je blijft komen, ook als je minder zin hebt om te gaan sporten. En dat op een prachtige locatie op het Lageveld! Hoe fijn is het om na een werkdag je hoofd leeg te maken en te gaan sporten bij Control Club met uitzicht op de ondergaande zon!

Als je nog twijfelt, kom dan eens een les meedoen! Ondanks corona wordt er altijd een manier gevonden om te kunnen blijven sporten en het is altijd top voor elkaar!”

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden