Meet de member – Bas van Wijk

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Hi! Ik ben Bas van Wijk, 22 jaar en ik woon in Vriezenveen. Veel mensen kennen mij van mijn baantje bij Het Wapen van Vriezenveen, daarnaast ben ik momenteel druk met het afronden van mijn Master Communication Studies aan de Universiteit van Twente. In mijn vrije tijd houd ik erg van gezelligheid en voetbal, tegenwoordig ben ik actief als recreant bij DOS’37 10 in de kelderklasse. Ook vind ik het heerlijk om motor te rijden en daarbij nieuwe plekken te ontdekken.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik ben vanaf augustus 2020 lid bij Control Club. Omdat ik jarenlang gesport heb in de sportschool vond ik daar geen voldoening meer in en wilde ik eigenlijk wat anders, zo kwam ik terecht bij Control Club. Een kennis van me zei: “Doe eens een keer mee met de bootcamp, dat is echt iets voor jou!” Zodoende ben ik met Tom in contact gekomen en die heeft mij ontzettend goed geholpen. Die week erop kon ik al meteen aansluiten bij de bootcamp!

De bootcamp was eigenlijk een soort van openbaring voor mij, helemaal kapotgaan en daar je voldoening uithalen. Momenteel train ik iedere dinsdagavond bij Control Club en ik vind het geweldig! Iedere week jezelf weer uittesten, no pain, no gain. De bootcamp is een hele mooie combi van kracht, cardio, en mentaliteit. Het is niet alleen ‘met gewichten smijten’, nee, je moet je koppie er ook bijhouden. Dat maakt trainen bij Control Club uitdagend en interessant. Ik raad het zeker ook aan om eens uit te proberen, want je wordt er ook ontzettend fit van!

De gemoedelijke sfeer bij Control Club is voor mij een motiverende factor. Elkaar tijdens de bootcamp erdoorheen slepen, dat geeft je toch dat laatste beetje kracht om tot het uiterste te gaan. Dat, in combinatie met de leuke lessen verzorgd door de trainers, maakt Control Club uniek! En gezellig, dat is het zeker!”

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden