Meet the member – Anne Dijkstra

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt, is Anne.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Hoi, mijn naam is Anne Dijkstra, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Hellendoorn. Ik zit nu in m’n eerste jaar van de bachelor Natuur en Sterrenkunde in Utrecht. In mijn vrije tijd sport ik graag, onder andere bij Control Club. Ik vind eigenlijk alle sporten wel leuk, als ze maar uitdagend zijn! Daarnaast houd ik ook van wandelen en gezellige dingen doen met vrienden.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik sport denk ik vanaf maart ongeveer bij Control Club en ik ben hier via Jordy (een van de trainers) terechtgekomen. Hij zei dat dit wel iets voor mij was en daar had hij helemaal gelijk in, want ik vind het super leuk!! Ik kom met heel veel plezier naar Control Club, de plek is heel mooi en ik vind vooral de afwisseling tussen bootcamp en crosstraining erg leuk. Elke training is weer anders en ik kan er echt naar uitkijken, want van tevoren is het altijd weer een verassing wat je gaat doen.

De sfeer bij Control Club is echt top! De trainers zijn heel leuk, ze geven goede begeleiding en de techniek wordt goed uitgelegd en ze motiveren mij elke keer weer om het maximale uit mezelf te halen!”

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden