Meet the member – Annerieke van Huijkelom-Blom

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Ik ben 30 jaar oud en werk als interim professional bij woningcorporaties, zo heb ik op dit moment een opdracht in Zaltbommel als verhuurmakelaar. In mijn vrije tijd bezoek ik normaal gesproken altijd de wedstrijden van FC Twente en reis ik graag, daarnaast bak ik graag!”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“In september ben ik van Tilburg terug verhuisd naar Wierden, hier ben ik op zoek gegaan naar een bootcampclub in de omgeving van Wierden. Vooral omdat ik dat in Tilburg ook deed. Een vriendin adviseerde mij de Control Club en na een gesprek met Tom ben ik november 2020 vol goede moed begonnen.
De eerste training viel erg tegen, want het was wel een stuk zwaarder dan ik gewend was! Maar iedereen was zo enthousiast en wilde helpen, hierdoor ben ik toch teruggekomen en train ik nu drie keer in de week bij Control Club. Elke training merk ik dat het beter gaat! De sfeer bij Control Club is erg goed, want iedereen helpt elkaar en zorgt ervoor dat iedereen elke keer net een tandje harder gaat! Ik vind het ook klasse hoe er omgegaan wordt met de coronamaatregelen. Wanneer er maandagavond een persconferentie is, kun je dinsdag al aangepast trainen! Ik ben heel blij dat ik bij Control Club terecht ben gekomen en kan niet wachten op een bootcamptraining zonder coronamaatregelen.”

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden