Meet the member – Berto Ibbenhorst

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt is Berto.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Hallo allemaal op deze zwoele maandag in mei! Mijn naam is Berto Ibbenhorst, ik ben 41 jaar en woon in het mooie Hoge Hexel. Van beroep ben ik fysio-, manueel en orofaciaal therapeut. Ik heb sinds begin dit jaar mijn eigen praktijk (www.ibbenhorstfysio.nl) in Den Ham. Binnenkort komt daar locatie Wierden bij. Het leuke is dat deze locatie op Het Lageveld pal naast de Control Club komt. Dat wordt vast een mooie samenwerking met de Control Club en haar leden. Verder ben ik de trotse vader van dochter Nina (13) en zoon Thomas (11)! Nina is dol op paardrijden en Thomas is een voetballer. Met mijn dochter rijd ik wel eens paard tijdens vakanties in het buitenland en mijn zoon gaat steevast mee naar onze grote liefde FC Twente. Sport is onze passie. Naast het sporten bij Control Club ben ik groot voetballiefhebber. Komend seizoen word ik samen met Hans Bossink trainer van DETO 2 (uit Vriezenveen). Naast de, dit jaar opgestarte, fysiotherapiepraktijk is dit ook een geweldige uitdaging! Buiten het sportieve ben ik ook een enorme bourgondiër. Lekker buiten zijn, de hottub in, een sigaretje erbij en ik ben gek op wijn. Wat goed is voor de geest is immers ook goed voor het lichaam, volgens een oud Romeins gezegde.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Mijn ervaringen met Control Club zijn louter positief! Vanaf de oprichting ben ik erbij. In het begin zocht ik naast mijn leven als voetballer iets dat mij fysiek meer op de proef zou stellen. Dat vond ik bij Control Club. Het lichaam wordt heel veelzijdig getraind. Daar waar bij andere sporten vaak eenzijdig wordt getraind, is het pakket hier heel compleet. Zowel kracht, het conditionele, de mobiliteit en het mentale wordt naar een hoger plan getild. Ik ben er super fit door geworden! Zelfs voor een handstand draai ik mijn hand niet meer om, haha. Groot compliment ook voor Tom Hallink en zijn trainers. Ze hebben allemaal indrukwekkende achtergronden op sportgebied. Elke training is van hoge kwaliteit en qua inhoud weer anders en dat motiveert. En dan die locatie!!!! Waar zie je zoiets? Om door een ringetje te halen.”

 

 

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden