Meet the member – Danny Laarman

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De tiende sporter die zich voorstelt is Danny.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Dag (aanstaande) toppers! Mijn naam is Danny Laarman, ik ben 29 jaar en woonachtig in Den Ham tezamen met mijn verloofde. Ik ben werkzaam als junior asset manager bij het familiebedrijf Van Gelder. Hier zorg ik ervoor, met een aantal collega’s meer, dat jullie veilig en gerust van A naar B over de wegen kunnen rijden. Dit is voornamelijk de A6, een deel van de A27 en de N50. In mijn vrije tijd zoek ik altijd de gezelligheid op bij mijn vrienden, in het kader van “een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”, zoals mijn ouders altijd zeiden! Aan deze wijze woorden houd ik mij vast.

Verder ben ik altijd wel bezig met allerlei dingen. Ook voeding vind ik heel interessant. Dit heb ik vanaf kleins af aan al mee gekregen van mijn moeder. Waar ik vooral heel enthousiast over ben is een gepatenteerd product uit Duitsland, genaamd FitLine. Dit is een zeer populair product onder sporters en zakenmensen. Dagelijks worden door ons lichaam te weinig vitamines en mineralen opgenomen. Voedingsstoffen bieden namelijk niet meer dezelfde hoeveelheden als tientallen jaren geleden. Door dit tekort aan belangrijke voedingsstoffen voelen wij ons minder energiek. Dus je verbetert je gezondheid, voelt je energieker dan ooit en verbetert je prestaties op het werk of tijdens het sporten. Je lichaam en geest moeten tenslotte goed in balans zijn!

Je kunt mij ook vinden op ons vakantiepark, waar wij een aantal recreatiekavels verhuren. Hier ben ik mee opgegroeid. Ik vind het zeer leuk om mensen te zien genieten en vooral om al die verschillende verhalen aan te horen.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik ken Tom (mien breur) al sinds wij kleine muiters waren. Wij waren altijd al druk met het verzinnen van activiteiten. Op vakanties in Italië druk met waterskiën en wakeboarden (en achter de vrouwen aan natuurlijk). Of met flinke sneeuwval in Nederland achter de quad of auto met snowboard. Ook hebben wij al heel wat geweldige voetbaljaren gehad in Den Ham 1.

Toen Tom mij vertelde van zijn nieuwe onderneming werd ik direct enthousiast. Ik was ook helemaal niet verbaasd dat Tom zijn eigen sportzaak zou openen, want dit past echt bij hem. Vooral het concept erachter! Precies zoals hij is als persoon, top gozer!

Ik dacht hier wil ik gaan sporten, want dit past precies in mijn plaatje. De belangrijkste reden voor mij was de saamhorigheid. Iedereen stimuleert en motiveert elkaar. Dit zorgt ervoor dat je elke week met positieve energie naar Control Club toe gaat. Ook al kom je net nieuw in de groep, je hoort er direct bij! Ik ben ervan overtuigd dat het maximale nog lang niet gehaald is door Control Club. Ik vraag me ook af of dit überhaupt mogelijk is… Dit team heeft zoveel potentie en ze komen elke week weer met nieuwe trainingen. Chapeau!! Ook Covid-19 heeft ze niet tegenhouden. Dan denk ik alleen maar: wat houdt ze wel tegen?!

Oh ja, je zou bijna de locatie vergeten…halleluja!

Niets is duurder dan een gemiste kans. Blijf gezond!!”

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden