Meet the member – Ellen Reinink

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt is Ellen.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Ik ben Ellen Reinink, 40 jaar oud, getrouwd, heb 2 zoons en werk als KAM-coördinator bij een milieuadviesbureau. In mijn vrije tijd haak ik, van dekens tot mutsjes, bak ik taarten, lees ik boeken en (als het weer kan) kijk ik bij de wedstrijden van mijn zoons bij de Peatminers en DETO. ”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Mijn jongste zoon had in de winter een bootcamp met zijn team bij (toen nog) Evolve. Ik kwam in gesprek met Agaath en meldde mezelf spontaan aan voor een proefles Crossrun. Dat is nu alweer 4 jaar geleden. Na de eerste keer had ik zo’n erge spierpijn dat ik de trap niet meer op of af kon komen! Ik vond het hartstikke leuk en het was een goede voorbereiding voor Tot de Nek in de Drek. De Crossrun-groep is een gezellige groep waar serieus hard getraind wordt, maar waar ook tijd is voor een praatje. Het leuke is dat iedereen verschillend is, maar dat je elkaar toch steunt en stimuleert! Je kunt op je eigen niveau meedoen, want Control Club is voor iedereen!”

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden