Meet the member – Evelien Hofman

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De derde sporter die zich voorstelt is Evelien.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Hoi allemaal! Ik ben Evelien, 31 jaar oud en ik woon in Vriezenveen. Ik ben mama van twee hele lieve (nou ja, meestal dan) kindjes van 6 en 8 jaar oud. Daarnaast werk ik 28+ uur als zorgcoördinator/-begeleider van mensen die belast zijn met het syndroom van Korsakov, een leuke, uitdagende, maar soms ook pittige baan. Af en toe heb ik er niet genoeg tijd voor, maar ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd met vriendinnen af te spreken en samen wat te drinken/eten. Dit is nu (even) niet haalbaar, maar ik houd van kleding, dus winkelen is zeker een perfecte vrijetijdsbesteding.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ruim twee jaar geleden heb ik voor het eerst mee gedaan met Tot de Nek in de Drek. Hiervoor heb ik voor de tijd flink wat kilometers getraind met hardlopen, want ik was niet echt sportief. Toen dit evenement voorbij was had ik zoiets van, wat nu? Mijn buurvrouw en vriendin zei: “Waarom ga je niet mee naar (toen nog Evolve) bootcamptraining volgen?”

Dus zogezegd, zo gedaan! Ik weet niet meer hoe ik dat uur heb volbracht, wat vond ik het zwaar! Aangezien opgeven (gelukkig) niet snel voorkomt in mijn boekje, heb ik mezelf toch maar voor een tweede les opgegeven. Opnieuw vond ik het pittig, maar ik was ook wel onder de indruk van de leuke leden, je hoort er meteen bij en ze zijn allemaal erg enthousiast! Ik dacht: “Nu moet ik lid worden! De tijd van smoesjes, zoals geen tijd, onregelmatig werk, kinderen, alleen moeten en dergelijke, is voorbij!”

Ik ben zo blij dat ik niet heb opgegeven en dat ik me (soms letterlijk) door de eerste weken heen heb geworsteld. Mede dankzij de ontzettend leuke leden en ervaren trainers, die je op een positieve manier pushen en elk moment weer een nieuwe en vaak verassende training neer zetten. Want wat merkte ik snel resultaat! Ik werd sneller, sterker en keek steeds meer uit naar de bootcamptrainingen. De gezelligheid af en toe na de lessen werkt ook zeker mee.

Wat begon met één keer in de week, werd al snel twee keer per week en inmiddels staat mijn abonnement op onbeperkt. Inmiddels is het alweer ruim een jaar Control Club, een mooiere locatie om (buiten) te sporten is er denk ik niet! Ook de binnenlocatie voor de Crossfit en open gymlessen is aanwezig en er zijn het afgelopen jaar lessen bij gekomen, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn om te sporten. De lessen worden allemaal aangeboden in kleine groepen, wat ik erg fijn vind. Control Club neemt je als lid mee in de besluitvorming, hierdoor wordt je mening als lid gevraagd en wordt er ook zeker wat meegedaan.

Als je dit leest en je bent nog geen lid van Control Club, dan daag ik je uit om je op te geven voor een proefles (als het weer kan) want hier ga je zeker geen spijt van krijgen!”

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden