Meet the member – Floris Vorderman

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Ik ben Floris en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Hier ben ik actief binnen de studievereniging Stress en ben ik vaak te vinden bij de (online) borrels. Verder werk ik als huiswerkbegeleider bij StudieQ, waar ik middelbare scholieren help met hun huiswerk maken en studeren voor de toetsen. In mijn vrije tijd houd ik van sporten en gamen en ben ik ook vaak samen met vrienden.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik sport nu al erg lang bij Control Club, namelijk al voordat het zo heette. Toen Control Club nog Evolve FT heette, begon mijn oom hier te trainen. Hij was erg enthousiast en aangezien ik net gestopt was met voetbal, vroeg hij mij of ik het ook leuk zou vinden. Na een proefles bootcamp was ik verkocht en begon ik één keer in de week te trainen. Na een maand heb ik dit opgeschroefd tot drie keer in de week!

Het trainen bij Control Club bevalt mij erg goed. De trainers zijn enthousiast, weten wat ze doen en zorgen ervoor dat je net dat beetje harder gaat trainen dan wat je zelf zou doen. De lessen zijn zeer gevarieerd en ook met Corona doet Control Club er alles aan om zoveel mogelijk door te kunnen trainen.
Verder is de sfeer bij Control Club echt fantastisch! Iedereen is welkom en de trainers en de leden zijn erg gezellig. Vaak wordt er wel een biertje gedronken na de training en ik ben zelfs met een paar mensen van Control Club een weekendje weg geweest”

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden