Meet the member – Frank Leushuis

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt, is Frank.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Ik ben Frank Leushuis, 35 jaar en kom uit het bruisende Vriezenveen. Ik ben vader van drie zonen: Milan, Sem en Douwe. Zij zijn alle drie voetballers bij DETO. Doordeweeks heb ik mijn eigen bedrijfje in het verkopen en leggen van vloeren. Van pvc tot tapijt, van trappen renoveren tot houten vloeren leggen. Dus voor elke vloer kun je terecht bij DE vloerenspecialist”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“In augustus train ik drie jaar bij de Control Club. Ik kwam er terecht via Douwe Jansen. Nadat ik mijn voetbalschoenen aan de wilgen had gehangen, wilde ik graag fit blijven. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben gaan kijken en vanaf minuut 1 voelde ik me welkom door de trainers en leden. Elke trainer heeft oog voor je en met de juiste tips word je echt beter. Ik train er circa drie keer in de week en het is heerlijk! Als ik een keer niet kan, mis ik de jongens gewoon. Na die tijd kun je nog gezellig een biertje drinken, als je daar behoefte aan hebt. Zelf zit ik er met een smoothie, maar dat is allemaal aan jezelf. Iedereen wordt geaccepteerd. Buiten de lessen wordt er voldoende georganiseerd, vaak verrassende onderdelen met minder vaak een verrassende winnaar . Bij deze: meld je aan of train wat harder, dan heb ik ook iets meer tegenstand en daar worden we allemaal beter van ”

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden