Meet the member – Harry Jurjens

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt, is Harry.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Ik ben Harry Jurjens, 45 jaar en woon samen met mijn vrouw Mariek en kids Esra, Aron en Job in het mooie Den Ham. In het dagelijks leven werk ik als SEH-verpleegkundige op de spoedeisende hulp in het ZGT in Almelo. Dit doe ik met veel plezier, want het is erg dynamisch en geen dag is hetzelfde.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. Ik vind veel verschillende sporten leuk. Hierdoor doe ik regelmatig mee aan verschillende sportevenementen. Mijn motto is dan ook “meedoen is belangrijker dan winnen” .

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik was bij een sportschool waar ik HITT deed, maar ik zocht toch meer uitdaging. Uiteindelijk, na wat zoeken op internet op crosstraining/bootcamp, kwam ik uit op de site van de Control Club. Daar zag ik dat oud-Hammenaar Tom Hallink de drijvende kracht is achter Control Club. Nadat ik Tom een appje had gestuurd om een proefles te doen, was dit zo geregeld.

Dit beviel mij zo goed dat ik sinds juli 2020 sport bij de Control Club. Inmiddels sport ik twee keer in de week bij de Control Club. Ik doe aan bootcamp en crosstraining. De afwisseling tussen kracht, techniek, mobiliteit en het conditionele/mentale- “rammen met je kadaver”, bevalt mij prima! Ik merk dat ik hierdoor een stuk fitter ben geworden.

Alle complimenten hiervoor gaan naar de trainers. De trainingen zijn van hoge kwaliteit. Er is een goede uitleg, begeleiding en je traint naar eigen niveau/kunnen. De sfeer tijdens de trainingen is erg goed, de onderlinge motivatie en het samenwerken maakt dat je fanatieker wordt en hierdoor heb je een voldaan gevoel na de les.

Afgelopen jaar heb ik ook gezien dat er door team Control Club gedacht wordt in oplossingen en dat ze hier in erg creatief zijn. Hulde hiervoor! Daarnaast worden er nog op feestdagen leuke evenementen georganiseerd door het team. Met, als het weer kan, aansluitend een hapje, drankje of BBQ om het evenement goed af te sluiten!! De locatie waar Control Club zit is het Lageveld en dat is natuurlijk een toplocatie om dit te organiseren.

Mijn ervaringen met Control Club zijn alleen maar positief! Dus ik zeg tegen iedereen (Hammenaren …) “Join the (Control) Club”

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden