Meet the member – Karin van der Veen

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt is Karin.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Ik ben Karin van der Veen, 28 jaar oud en woon in Vroomshoop. In het dagelijks leven werk ik als accountmanager binnendienst bij Previder. In mijn vrije tijd wandel en sport ik graag en houd ik van lekker eten en borrelen met mijn familie en vrienden. Ik sla niet snel een feestje over en ben dan ook actief bij optochtcommissie De Doppe van onze carnavalsvereniging. Daarnaast bak ik graag taarten/cakes, er zijn dus redenen genoeg om te sporten! Zo probeer ik alles een beetje in balans te houden.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik sport nu zo’n 2,5 jaar bij Control Club (voorheen Evolve). Via het werk deden we mee aan de Strongman Run en dat viel de eerste keer toch wel wat tegen! Ik wilde graag sterker worden en via Gerjon en Mark ben ik (na wat aandringen) bij Evolve terecht gekomen. Mijn eerste training herinner ik me nog goed, want ik kon de dag erna bijna niet meer lopen van de spierpijn. Een prettige eerste kennismaking met Crossfit dus! Inmiddels ben ik toch een beetje verslaafd geraakt. Ik ben begonnen met één keer in de week trainen en nu train ik twee tot drie keer in de week.

Door de goede begeleiding en ervaren trainers haal ik meer uit mezelf dan ik zelf ooit gedacht had en ben ik sterker geworden. Wat ik erg fijn vind is het trainen in kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is om de oefeningen en techniek goed door te nemen. Daarnaast word je door het trainen in kleine groepen fanatieker en stimuleer je elkaar. Je sleept elkaar er doorheen om die laatste herhalingen nog even af te maken of om toch nog net iets extra gewicht erbij te pakken.

Elke workout is weer uitdagend, zowel op kracht als conditioneel niveau. Je wordt altijd gemotiveerd om het maximale uit jezelf te halen en je gaat met een voldaan gevoel naar huis!

De goede trainers, diversiteit, sfeer en saamhorigheid maken dat je blijft komen, ook als je minder zin hebt om te gaan sporten. En dat op een prachtige locatie op het Lageveld! Hoe fijn is het om na een werkdag je hoofd leeg te maken en te gaan sporten bij Control Club met uitzicht op de ondergaande zon!

Als je nog twijfelt, kom dan eens een les meedoen! Ondanks corona wordt er altijd een manier gevonden om te kunnen blijven sporten en het is altijd top voor elkaar!”

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden