Meet the member – Lauri Lesscher

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt, is Lauri.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Hoi allemaal! Mijn naam is Lauri Lesscher, ik word deze week 22 en ik woon in het mooie Wierden. Ik ben in opleiding tot anesthesiemedewerker bij het ZGT sinds een jaartje. Dit is een zijtak van mijn opleiding tot technologisch verpleegkundige . Daarnaast speel ik met heel veel plezier waterpolo in Vriezenveen en houd ik van gezelligheid met een hapje en een drankje .”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik ben nog maar net, sinds 1 juni, lid van Control Club. Ik was op zoek naar een fijne plek om te kunnen sporten in groepsverband, maar niet te massaal. Zo kwam ik op de Instagrampagina van Control Club terecht en heb ik contact gezocht. Na een fijne eerste kennismaking kon ik al snel een paar proeflessen meedoen. Ik was natuurlijk direct om, want dit was helemaal mijn ding!

Ik werd in elke groep en bij iedere training opnieuw hartelijk ontvangen en ik voelde mij helemaal welkom. De sfeer is heel ontspannen, maar toch motiveert iedereen elkaar. Nu ben ik zelfs al een beetje verslaafd en kijk ik met smart uit naar de volgende training. Ik ga afwisselen tussen de crossfit en af en toe bootcamp (bij de dames) om die conditie weer een beetje op te bouwen.

Ik merk nu al dat het iedere week beter gaat en geen training is hetzelfde. Dit motiveert enorm en ik merk dat ik mij steeds fitter voel!

Tot snel op het mooie Lageveld!”

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden