Meet the member – Luka Gaspersz

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De zesde sporter die zich voorstelt is Luka.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Hallo, Ik ben Luka Gaspersz en ben 24 jaar oud. Ik werk doordeweeks als apothekersassistente. ‘s Avonds en in het weekend sport ik graag, maak ik graag een mooie wandeling of drink ik gezellig een wijntje met vrienden.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik sport sinds mei 2018 bij Control Club, toen nog Evolve. Ik kwam in Wierden te wonen en zocht een nieuwe hobby en sport. Ik heb eerst in de sportschool getraind, maar dit vond ik niet leuk. Na een beetje zoeken op internet kwam ik dit tegen: ‘Sporten op het Lageveld´. Dit klonk wel heel aantrekkelijk!

Ik ben begonnen met bootcamp en ben later ook gaan crossfitten. Door de altijd leuke en intensieve workouts en de gezelligheid met de groep, kwam ik steeds vaker sporten. Ik was op een gegeven moment niet meer weg te slaan en sportte wel vier keer in de week! Ik wissel mijn trainingen af met twee keer in de week bootcamp en twee keer in de week crossfit. Ik vind de afwisseling heel erg leuk en het vult elkaar ook goed aan. Van de bootcamp krijg je een super goed uithoudingsvermogen en met de crossfit merk je dat je veel kracht opbouwt. Door deze combinatie merk ik dat ik echt fanatiek geworden ben en elke keer mijn grenzen weer wil verleggen. Als ik dan een keer niet kan sporten, vind ik dat erg jammer!

Nu door corona is het wel minder geworden en mis ik het sporten. Ik kan dus niet wachten om straks weer volop aan de groepslessen mee te kunnen doen en natuurlijk na afloop van de training gezellig te borrelen!”

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden