Meet the member – Mike Grobben

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De vierde sporter die zich voorstelt is Mike.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Mijn naam is Mike Grobben en ik ben 33 jaar. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als Sales Manager. In mijn vrije tijd mag ik graag actief bezig zijn, dat kan Crossfitness zijn, maar ook een rustige wandeling door het bos of een lekker stuk fietsen op mijn mountainbike.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik train sinds januari 2020 bij Control Club. Voordat ik bij Control Club trainde deed ik aan fitness en heb ik Alaa Zibari leren kennen in de gouwe ouwe ‘bodybuilding’ tijd. Waar toen kracht en massa bovenaan stonden, staat nu een combinatie van conditie, flexibiliteit en diversiteit bovenaan.

Toen ik zag dat hij hier les gaf en ik toch op zoek was naar een nieuwe sport‘uitdaging’, gaf ik het een kans. Sinds mijn eerste ontmoeting met Control Club was ik al om. Het is een totaal andere dimensie en invulling van dat wat ik gewend was. Veel diversiteit in lessen die je kunt volgen en mensen met veel kennis die de lessen verzorgen, maar vooral de saamhorigheid! Of je nu een beginner bent of een gevorderde, hier ben je aan het juiste adres.

De sfeer is in één woord te omschrijven: uitmuntend! Samen zweten, samen lachen, samen elkaar helpen en samen wat ‘drinken’ ”.

Wil je meer informatie of een afspraak plannen? Neem gerust contact op met ons!

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden