Meet the member – Roy Dasselaar

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De negende sporter die zich voorstelt is Roy.

??? ?? ??? ???? ?????? ?????? ??????????
“Mijn naam is Roy Dasselaar, ik ben 39 jaar oud en woon met mijn gezin Kim, Lian en Dave en onze nieuwe puppy Rose in Vriezenveen. In mijn dagelijkse leven werk ik bij Raab Karcher bouwmaterialen en ben ik eigenaar van Das-lekker catering. Je kunt bij Das-Lekker terecht voor BBQ, vlees, maar vooral leverancier van gehaktballen bij verschillende bedrijven. De vrije tijd die ik over heb, besteed ik graag bij Control Club. Crossfit, bootcamp en yoga, noem het maar op! Ook houd ik veel van hardlopen, wandelen en natuurlijk besteed ik veel tijd aan mijn gezin. Iets wat ik zeker niet over sla, is een feestje met vrienden of familie.

??? ?? ???? ???????? ??? ??????? ?????
Ik train nu ruim vier jaar bij Control Club, voorheen Evolve. Ik was gestopt met voetballen en zocht een nieuwe sport. Tijdens de derde helft dronk ik een biertje te drinken bij DETO met Douwe Jansen, de vorige eigenaar van Evolve en oud-trainer van mij. Hij zei dat ik een keer bij hem moest komen trainen. Zo gezegd, zo gedaan. Toen ben ik één keer in de week gaan trainen bij Control Club en nu train zo vaak als ik kan in de week.

Wat ook nog erg leuk is, zijn de leuke evenementen voor leden en niet-leden tijdens feestdagen zoals met Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren. Met na de tijd een drankje en BBQ om het feestje af te maken. Dit is altijd geslaagd.

De sfeer tijdens de training is erg goed, waardoor je nog fanatieker wordt. En natuurlijk ook door de top trainers met hun ervaring en skills. Het geeft je een boost, waardoor je er bijna verslaafd aan raakt. Het is gewoon top, dus ik raad aan om het ook eens te proberen als je nog geen lid bent.

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden