Meet the member – Steven Mikus

Elke maandag stellen we een lid aan jullie voor, zodat jullie een beeld krijgen van de diverse en gezellige sporters bij Control Club. De sporters zullen zich voorstellen en vertellen over hun ervaring met Control Club. De sporter die zich vandaag voorstelt, is Steven.

Zou je wat over jezelf willen vertellen?

“Ik ben Steven Mikus, 23 jaar en ik woon in Wierden. In het dagelijks leven ben ik (sinds kort) begonnen aan een traineeship cyber security, dit zorgt voor een mooie afwisseling tussen werken en leren. In mijn vrije tijd sport ik graag bij Control Club, kijk ik graag naar voetbal en Formule 1 en spreek ik af met vrienden voor een borrel.”

Wat is jouw ervaring met Control Club?

“Ik sport sinds juli 2020 bij Control Club, ik was op zoek naar een manier om het sporten weer op te pakken en zag een normale sportschool niet echt zitten. Toen kwam ik de Instagrampagina van Control Club tegen en heb ik Tom een berichtje gestuurd om een proefles te regelen. Dit was zo gepiept en inmiddels ben ik zeker drie keer per week bij Control Club te vinden.

Ik ben voornamelijk te vinden bij de Crosstraining, het fijne hieraan vind ik dat de lessen afwisselend zijn, de ene keer ligt de nadruk meer op kracht, de andere keer weer meer op conditie. Ook de schaalbaarheid van oefeningen is ideaal, hierdoor kan iedereen, beginnend of gevorderd sporter, meedoen aan de lessen en kun je vanaf je eigen niveau starten en ergens naartoe werken. De trainers zorgen hierbij voor heel goede begeleiding waardoor je jezelf kunt blijven uitdagen en ontwikkelen.

Wat echt top is aan Control Club is de sfeer, zowel de trainers als de leden zorgen voor een bepaalde gezelligheid, waardoor iedereen zich thuis kan voelen en snel onderdeel kan worden van de groep. Na de work-out een borrel drinken op het eigen terras of op feestdagen met elkaar de (sportieve) strijd aangaan en daarna een feestje vieren, het kan allemaal bij Control Club!’’

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden