Jasper

Tamara

Manon

Hé (toekomstige) sporter! Ik ben Manon Telgenkamp, 28 jaar en woonachtig in Wierden. Leuk dat je interesse toont in Control Club… goede keuze! Ik ben zelf een paar jaar geleden gestart met crosstraining bij Control Club. Door het enthousiasme van de trainers en de gezelligheid in de groep, is crosstraining een grote hobby geworden. Ik ben blij dat ik nu als trainster voor de groep sta en mijn passie met jullie kan delen.

Erik

Ik ben Erik Smoes, woonachtig in Vriezenveen. Overdag ben ik werkzaam bij een machinefabriek en in mijn vrije tijd lekker druk met sporten. Mij maakt het niet uit of je 100 sit-ups kunt of 5: ik help je het uiterste uit jezelf te halen. Als me dat lukt, geeft me dat energie om het de volgende keer nog uitdagender te maken. Naast Bootcamptraining wil ik me gaan richten op PT en oncologie fitnesstraining.

Nanne

Mijn naam is Nanne Hospers. Ik volg de studie HBO Bachelor Fysiotherapie met een verdiepende minor als Lifestylecoach. Zelf ben ik begonnen als lid bij Control Club, maar inmiddels kun je mij tegenkomen als trainer bij de Crosstraining. Ik zet mijn kennis en enthousiasme in om mensen te begeleiden in hun ontwikkelingen op zowel fysiek als mentaal gebied.

Jordy

Ik ben Jordy van Rhee, 45 jaar en ik kom uit Nijverdal. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. In het dagelijks leven ben ik projectcoördinator, in mijn vrije tijd een fanatiek sporter. Ik doe graag mee aan (obstacle)runs, mountainbikemarathons en zoek altijd nieuwe uitdagingen om mijn grenzen te verleggen. Als trainer kijk ik naar wat nodig is om jou een betere versie van jezelf te laten worden.

Tom

Ik ben Tom Hallink, gepassioneerd sporter en coach. Samen met mijn collega’s heb ik een heel bijzonder concept neergezet in de mooiste provincie van Nederland: Overijssel. Wij bieden unieke sportmogelijkheden voor iedereen, op een prachtlocatie. Voorwaarde: je wilt aan jezelf werken!

Martine

Ik ben Martine Somberg: 50 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik werk als senior operatieassistentie plastische chirurgie in Zwolle. Ik heb op hoog niveau gezwommen en ben twaalf jaar zwemtrainster en sportmasseur geweest. Ik vind alle sporten leuk, maar bootcamp springt er wel uit. Ik heb mijn eigen kleine bootcampclubje. Daarnaast zit ik in het team van Meet The Marines voor de 24-uurs en 90 minuten activiteiten en heb dit jaar met het Korps Mariniers aan de Roparun Parijs – Rotterdam meegedaan.

Agaath

Ik ben Agaath Winkel, moeder van drie kinderen. Ik heb een administratieve baan, daarom is sporten mijn uitlaatklep. Van oorsprong ben ik turndocent met daarbij een militaire achtergrond. Bij Control Club geef ik crosstraining. Daarbij wil ik anderen graag net zo enthousiast maken voor het sporten als ik zelf ben en hen laten ervaren wat het hen kan opleveren.

Alaa

Hola, mijn naam is Alaa Zibari. Sinds 2011 ben ik werkzaam in de fitnesswereld. Ik heb ervaring met het begeleiden van mensen met een blessure, zodat zij niet alleen zo goed mogelijk herstellen, maar ook vrij worden én blijven van klachten en blessures. Ook met groepstrainingen heb ik inmiddels de nodige ervaring opgedaan. Kom ik je binnenkort tegen bij een crosstraining?

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden