Robert

Mijn naam is Robert Gerritsen, 37 jaar en samen met mijn vriendin en twee dochters woonachtig in Vroomshoop. Ruim 20 jaar ervaring in de sportwereld, een Defensie achtergrond en nu 11 jaar werkzaam bij de politie. Met ruim 200 hardloopwedstrijden en obstacle runs veel ervaring opgedaan in de buitensport. Onder andere twee 1ste plaatsen bij ”Tot de nek in de drek”. Daarnaast twee keer GOUD behaald op het NK cross 10 kilometer politie en in 2022 GOUD op de 800 meter baanatletiek. Deze kennis en ervaring wil ik graag met jullie delen in de bootcamp lessen!

Siebe

Mijn naam is Siebe Mels, ik ben 20 jaar en studeer HBO bachelor docent economie en bedrijfseconomie. Bij Control Club verricht ik voornamelijk administratieve taken en ben ik een aanspreekpunt voor klanten. Naast mijn cijfertalent heb ik een enorme passie voor sport.

Jasper

Ik ben Jasper Teunis, 33 jaar en in het dagelijks leven manueel-fysiotherapeut. Daarnaast fanatiek sporter bij o.a. CC. De variatie in de crosstraining zorgt ervoor dat geen enkele training gelijk is. Juist hierbij is een juiste uitvoering belangrijk. Met mijn achtergrond als fysiotherapeut ondersteun ik daarbij en let op een goeie belasting en belastbaarheid. Om soms een pas terug te zetten om er daarna weer twee vooruit te doen. Alles om jou alles uit de mogelijkheden te halen. Ieder op zijn eigen niveau!

Tamara

Hoi!
Mijn naam is Tamara Buijse, 34 jaar, moeder van 2 energieke zoontjes en getrouwd met Rik. In het dagelijks leven ben ik leerkracht in het basisonderwijs, waarbij ik alle groepen buiten gymles geef. Ik ben m’n hele leven al veel met sport bezig: 20 jaar zelf geturnd, jongens turntraining gegeven, veel hardgelopen en nu fan van crossfit! Daarom vind ik het ook super leuk om, op invalbasis, crosstraining te geven. De vroege vogels zullen mij af en toe op de dinsdagochtendtraining zien maar wie weet kom ik je ook een keer tegen in een andere les!

Manon

Hé (toekomstige) sporter! Ik ben Manon Telgenkamp, 28 jaar en woonachtig in Wierden. Leuk dat je interesse toont in Control Club… goede keuze! Ik ben zelf een paar jaar geleden gestart met crosstraining bij Control Club. Door het enthousiasme van de trainers en de gezelligheid in de groep, is crosstraining een grote hobby geworden. Ik ben blij dat ik nu als trainster voor de groep sta en mijn passie met jullie kan delen.

Erik

Ik ben Erik Smoes, woonachtig in Vriezenveen. Overdag ben ik werkzaam bij een machinefabriek en in mijn vrije tijd lekker druk met sporten. Mij maakt het niet uit of je 100 sit-ups kunt of 5: ik help je het uiterste uit jezelf te halen. Als me dat lukt, geeft me dat energie om het de volgende keer nog uitdagender te maken. Naast Bootcamptraining wil ik me gaan richten op PT en oncologie fitnesstraining.

Nanne

Mijn naam is Nanne Hospers. Ik volg de studie HBO Bachelor Fysiotherapie met een verdiepende minor als Lifestylecoach. Zelf ben ik begonnen als lid bij Control Club, maar inmiddels kun je mij tegenkomen als trainer bij de Crosstraining. Ik zet mijn kennis en enthousiasme in om mensen te begeleiden in hun ontwikkelingen op zowel fysiek als mentaal gebied.

Jordy

Ik ben Jordy van Rhee, 45 jaar en ik kom uit Nijverdal. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. In het dagelijks leven ben ik projectcoördinator, in mijn vrije tijd een fanatiek sporter. Ik doe graag mee aan (obstacle)runs, mountainbikemarathons en zoek altijd nieuwe uitdagingen om mijn grenzen te verleggen. Als trainer kijk ik naar wat nodig is om jou een betere versie van jezelf te laten worden.

Tom

De moeilijkste off-pistes snowboarden. Freediven op de diepste punten in de zee. Wake-boarden op onmogelijke plekken. En deelnemen aan extreme tv programma’s . Deze dingen geven mij een kick en het gevoel dat ik leef. Ik ben Tom Hallink, een nuchtere Tukker die nog altijd in het mooie Twente woont, samen met mijn vrouw Loes, zoontje Pelle en golden retriever Sammie.

Met verschillende sportdiploma’s op zak op ik op 21-jarige leeftijd begonnen met ondernemen. Om zelf te bepalen hoe hoog ik de lat leg. Niet alleen voor mijzelf, maar vooral ook voor jou om je te motiveren het beste uit jezelf te halen. Als personal trainer zorg ik ervoor dat jij in control bent van jouw persoonlijke doelen. Tijdens mijn lezingen neem ik mijn publiek mee in mijn bijzondere verhaal waarbij ik nieuwe inzichten creëer. En in een uitdagende missie gericht op teambuilding om onderlinge samenwerking en vertrouwen te versterken.

Met mijn unieke ervaring, kijk op het leven en vermogen om ieder obstakel te overwinnen, laat ik je zien dat je juist niet moet kiezen voor de makkelijke weg. Want daaruit ontstaan alleen maar mooie dingen. Geïnteresseerd in mijn lezing of teambuilding? www.tomhallink.nl voor meer informatie.

Martine

Ik ben Martine Somberg: 50 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik werk als senior operatieassistentie plastische chirurgie in Zwolle. Ik heb op hoog niveau gezwommen en ben twaalf jaar zwemtrainster en sportmasseur geweest. Ik vind alle sporten leuk, maar bootcamp springt er wel uit. Ik heb mijn eigen kleine bootcampclubje. Daarnaast zit ik in het team van Meet The Marines voor de 24-uurs en 90 minuten activiteiten en heb dit jaar met het Korps Mariniers aan de Roparun Parijs – Rotterdam meegedaan.

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden