Wat is onze TEAMbuilding?

Tom Hallink is finalist en winnaar van het bekende tv-programma. Geïnspireerd door zijn deelname en ervaring heeft hij deze teamdagen opgericht: de meest indrukwekkende en uitdagende manier van teambuilding waar echt alles mogelijk is! Van groepsactiviteiten met unieke samenwerkingsspellen tot extreme missies, zoals het ontmantelen van een digitale bom voor volwassenen. Voor teams om onderlinge samenwerking, vertrouwen en groepsdynamiek te creëren en te versterken.

Gegarandeerd een fantastische belevenis die volledig naar wens is in te richten. We houden altijd rekening met alle sportniveaus en blessures.

 

Tijdens een intake kijken we precies wat bij jullie past. We bieden 3 verschillende opties aan:

1. Teamdag: hier staat gezelligheid centraal. We hebben verschillende activiteiten op onze locatie, zoals Expeditie Robinson & Escape de Kist, gecombineerd met een hapje en een drankje.
2. Teambuilding: hier staat het fysieke aspect centraal. We geloven dat onder fysieke druk elkaar beter leren kennen. We houden rekening met ieders sportniveau. Je krijgt een geweldige dag die nog jaren blijft hangen, waarbij je dingen doet die je nog niet eerder hebt gedaan.
3. Teamontwikkelingstraject: Hier plannen we meerdere momenten met het team. Door een uitgebreid vooronderzoek wordt duidelijk waar jullie nu staan en wat de ontwikkelingsvraag is. De instructeurs stellen op basis hiervan een op maat gemaakt programma samen. Je leert elkaar echt beter kennen op alle fronten, en haalt waardevolle punten uit deze dagen.

Wil je de activiteiten combineren met een volledig verzorgde barbecue of bedrijfsborrel? Alles is mogelijk op onze prachtige binnen- en buitenlocatie met uitzicht op het water!

NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN

Maak kennis met de Team Trainers van Control Club:

 • Tom

  De moeilijkste off-pistes snowboarden. Freediven op de diepste punten in de zee. Wake-boarden op onmogelijke plekken. En deelnemen aan extreme tv programma’s . Deze dingen geven mij een kick en het gevoel dat ik leef. Ik ben Tom Hallink, een nuchtere Tukker die nog altijd in het mooie Twente woont, samen met mijn vrouw Loes, zoontje Pelle en golden retriever Sammie.

  Met verschillende sportdiploma’s op zak op ik op 21-jarige leeftijd begonnen met ondernemen. Om zelf te bepalen hoe hoog ik de lat leg. Niet alleen voor mijzelf, maar vooral ook voor jou om je te motiveren het beste uit jezelf te halen. Als personal trainer zorg ik ervoor dat jij in control bent van jouw persoonlijke doelen. Tijdens mijn lezingen neem ik mijn publiek mee in mijn bijzondere verhaal waarbij ik nieuwe inzichten creëer. En in een uitdagende missie gericht op teambuilding om onderlinge samenwerking en vertrouwen te versterken.

  Met mijn unieke ervaring, kijk op het leven en vermogen om ieder obstakel te overwinnen, laat ik je zien dat je juist niet moet kiezen voor de makkelijke weg. Want daaruit ontstaan alleen maar mooie dingen. Geïnteresseerd in mijn lezing of teambuilding? www.tomhallink.nl voor meer informatie.

 • Wessel

  Mijn naam is Wessel en ik ben 24 jaar. Ik ben werkzaam bij Defensie. Ik geef vooral functionele krachttraining. Na een uurtje sporten wil ik dat mensen voldaan naar huis gaan. Ga jij de uitdaging met mij aan? Ik zie je graag bij de Crosstraining!

 • Steffan

  Mijn naam is Steffan van Rees. Ik heb ruim tien jaar gediend bij een elite eenheid van Defensie. Na een aantal militaire operataties, leid ik nu een P&O-organisatie van de Koninklijke Landmacht. Ik zet mijn eigen militaire en leidinggevende ervaring in tijdens de lessen. Naast fysieke ontwikkeling stuur ik aan op mentale ontwikkeling en op groepsdynamiek. Je kunt me tegenkomen bij de bootcamp.

 • Robert

  Mijn naam is Robert Gerritsen, 37 jaar en samen met mijn vriendin en twee dochters woonachtig in Vroomshoop. Ruim 20 jaar ervaring in de sportwereld, een Defensie achtergrond en nu 11 jaar werkzaam bij de politie. Met ruim 200 hardloopwedstrijden en obstacle runs veel ervaring opgedaan in de buitensport. Onder andere twee 1ste plaatsen bij ”Tot de nek in de drek”. Daarnaast twee keer GOUD behaald op het NK cross 10 kilometer politie en in 2022 GOUD op de 800 meter baanatletiek. Deze kennis en ervaring wil ik graag met jullie delen in de bootcamp lessen!

 • Jordy

  Ik ben Jordy van Rhee, 45 jaar en ik kom uit Nijverdal. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. In het dagelijks leven ben ik projectcoördinator, in mijn vrije tijd een fanatiek sporter. Ik doe graag mee aan (obstacle)runs, mountainbikemarathons en zoek altijd nieuwe uitdagingen om mijn grenzen te verleggen. Als trainer kijk ik naar wat nodig is om jou een betere versie van jezelf te laten worden.

Kom gerust langs voor een kopje koffieJe bent van harte welkom

Control Club

+31 6 301 170 53
info@controlclub.nl

Vriezenveenseweg 57
7641 PE Wierden

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 06:00 - 00:00

Wil je graag langskomen? Bel dan even van tevoren met +31 6 301 170 53

Volg ons op onze socials

Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden