Story #6: Testweek bij Control Club

Bij Control Club trainen we niet alleen voor het plezier, maar ook om vooruitgang te boeken. Daarom organiseren we iedere paar maanden een testweek. Tijdens deze week bekijken we waar iedereen staat en hoeveel vooruitgang er is geboekt in de afgelopen maanden.

Waarom heeft Control Club een testweek?

Deze week is essentieel voor onze training. We evalueren de voortgang van alle leden en bepalen hoeveel vooruitgang er is geboekt in de afgelopen maanden. Door elke vier maanden een testweek te organiseren, kunnen onze leden gericht trainen met de begeleiding van onze trainers.

Deze tests bieden onze trainers de ideale kans om de training van onze leden op maat te maken. Bovendien kunnen we op deze manier individuele successen van onze leden vieren.

Hoe werkt deze week?

In de crosstraining staat deze week ook bekend als de 1RM-week (1 Repeatable Maximum). Hierbij wordt het maximale gewicht gemeten dat je één keer kunt tillen of wegdrukken. Door het meten van de 1RM, krijg je meer inzicht in je eigen krachtpiramide waardoor er een beter trainingsschema kan worden opgesteld.

In de bootcamp testen we specifieke oefeningen waarbij je zoveel mogelijk herhalingen binnen een bepaalde tijd probeert te voltooien.

Voor wie is deze testweek?

Alle leden van Control Club worden tijdens deze week getest. Op deze manier houden we de vooruitgang van iedereen bij gedurende de afgelopen maanden. De volgende testweek staat gepland voor juli.

Story #5 Bootcamplocatie: Het Lageveld Wierden

Bootcamptraining is een uitdagende en dynamische manier om aan je algemene gezondheid te werken. Bij Control Club Lageveld in Wierden bieden we niet alleen een intensieve workout, maar ook een prachtige omgeving en goede begeleiding. Gelegen te midden van de schitterende natuur beschikt Control Club niet alleen over een binnenruimte met faciliteiten voor crosstraining en fitnesstraining, maar ook een uitgestrekte buitenruimte. Dit maakt het Lageveld de ideale locatie voor een diverse en uitdagende bootcampervaring.

De Mooiste Sportlocatie van Nederland

Wat maakt Control Club Lageveld nog specialer? Het Lageveld zelf! Control Club beschikt over een binnen- en buitenruimte om te sporten. Onze binnenruimte bij alle benodigdheden voor crosstraining en andere fitnesstrainingen. Daarnaast maken we natuurlijk gebruik van maar liefst 400.000m2 aan ruimte die het Lageveld ons biedt. Deze ruimte voorziet ons van onder andere een uitdagend klimbos en een geweldige groene omgeving.

Bootcamp bij Control Club Lageveld

Bij Control Club draait Bootcamp niet alleen om fysieke kracht. Het gaat ook om teamgeest en persoonlijke groei. Samen met anderen trainen versterkt de band en motiveert je om het beste uit jezelf te halen.

Wat kun je verwachten?

 • Intensieve Workouts: Denk aan intervaltraining, krachttraining en cardio-oefeningen. De natuurlijke omgeving van het Lageveld maakt elke training uniek.
 • Teambuilding: Samen met andere deelnemers werk je aan uitdagende opdrachten. Samen sterker!
 • Locatie Het Lageveld in Wierden

  Het Lageveld is een parel in Wierden. Hier vind je:

 • 400.000 m² aan Ruimte: Perfect voor bootcamptrainingen. Ren over de velden, spring over boomstammen en voel de energie van de natuur.
 • Uitdagend Klimbos: Het klimbos biedt verschillende niveaus van uitdaging.
 • Binnen én Buiten: Bij slecht weer kun je terecht in de sporthal. Maar waarom binnen trainen als je buiten kunt genieten van de zon en de wind?
 • Of het nu zonnig is of de wind waait, bij Control Club kun je altijd rekenen op een optimale trainingsomgeving. Bij mooi weer geniet je van de zon en de frisse lucht tijdens je workouts op het uitgestrekte terrein, terwijl bij slecht weer de overdekte sporthal de perfecte oplossing biedt.

  Story #4 Krachtige Bootcamp Training in de Buitenlucht

  Welkom bij Control Club, waar bootcamp niet zomaar een training is, maar een ware belevenis in de buitenlucht. Bootcamp is een dynamische groepstraining die fysieke kracht, uithoudingsvermogen en teamspirit combineert. Bij Control Club nemen we deze principes serieus en tillen we bootcamp naar een hoger niveau.

  Onze unieke locatie aan het Lageveld vormt het perfecte terrein voor deze uitdagende workout. Hier maken we optimaal gebruik van natuurlijke elementen zoals water, zand, bos en gras om deelnemers te inspireren en uit te dagen.

  De Essentie van Bootcamp

  Bootcamp bij Control Club draait om korte, intensieve opdrachten die zowel je conditie als spierkracht aanspreken. Vergeet de standaard sportschoolapparatuur; bij ons werken we met grindzakken, autobanden en houten balken. Deze onconventionele materialen dagen je uit om je lichaam op nieuwe manieren te gebruiken en te versterken.

  Professionele Begeleiding

  Bij Control Club staat persoonlijke aandacht voorop. Onze bootcampgroepen bestaan uit maximaal 12 personen, waardoor onze ervaren trainers elke deelnemer nauwlettend kunnen begeleiden en coachen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, we passen de training aan jouw niveau aan en dagen je uit om je grenzen te verleggen.

  Voordelen van Bootcamp

  Waarom zou je meedoen aan bootcamp? De voordelen zijn eindeloos. Naast een verbeterde conditie en spierkracht, bevordert bootcamp ook teamwork en plezier. Het is bewezen dat High Intensity Interval Training (HIIT), waar bootcamp op gebaseerd is, effectief is voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Deze vorm van training is niet alleen efficiënt, maar zorgt ook voor een verhoogde stofwisseling en vetverbranding.

  Ontdek jouw kracht

  Klaar om je sportieve reis te beginnen? Control Club nodigt je uit om deel te nemen aan onze bootcamplessen en te ontdekken wat deze krachtige training voor jou kan betekenen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, je conditie wilt verbeteren of gewoon plezier wilt hebben terwijl je sport, bootcamp bij Control Club biedt het allemaal. Schrijf je in, verleg je grenzen en laat je inspireren door de natuurlijke omgeving terwijl je werkt aan een sterker en gezonder lichaam. We zien je graag op ons terrein voor een onvergetelijke bootcampervaring!

  Story #3 Ontdek Bootcamp in Wierden bij Control Club Lageveld

  Welkom bij Control Club Lageveld! Wij zijn enthousiast om met jullie onze passie voor bootcamp te delen in het prachtige Wierden. Als eigenaar van deze club, heet ik, Tom Hallink, jullie van harte welkom om de opwinding en energie van bootcamp met ons te ervaren.

  Waarom Bootcamp in Wierden?

  Wierden is een parel in Twente, doordrenkt met natuurlijke schoonheid en een gemeenschap die gedreven is om gezond te leven. Bij Control Club Lageveld geloven wij dat de buitenlucht en de groene omgeving van Wierden de perfecte setting bieden voor een uitdagende en verfrissende bootcamp-ervaring.

  Wat maakt onze Bootcamps in Wierden Uniek?

  Bij Control Club Lageveld draait bootcamp niet alleen om fysieke kracht, maar ook om teamgeest en persoonlijke groei. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden, ongeacht je fitnessniveau. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, onze bootcamps zijn zo ontworpen dat iedereen wordt uitgedaagd en gemotiveerd.

  Bootcamp Locatie in Wierden

  Onze locatie bij het prachtige Lageveld biedt de ideale omgeving voor een bootcamp in de buitenlucht. Met uitgestrekte groene velden, verfrissende meren en een inspirerende ambiance is dit de perfecte plek om je grenzen te verleggen en tegelijkertijd te genieten van de natuur.

  Waarom Kiezen voor Control Club Lageveld voor jouw Bootcamp in Wierden?

  1. Deskundige Begeleiding: Onze gecertificeerde trainers zorgen voor een veilige, effectieve en leuke bootcampervaring.
  2. Diversiteit in Workouts: Van cardio tot krachttraining en alles daartussenin, onze gevarieerde sessies houden het interessant en uitdagend.
  3. Gemeenschap en Motivatie: Bij Control Club Lageveld moedigen we elkaar aan en vormen we een hechte community die samen groeit en presteert.

  Hoe Doe Je Mee?

  Wil je de opwinding van onze bootcamps in Wierden ervaren? Schrijf je vandaag nog in voor een proefles bij Control Club Lageveld en ontdek zelf waarom onze bootcamps zo geliefd zijn onder sportliefhebbers in Wierden en omgeving.

  Ontdek de Kracht van Bootcamp

  Bij Control Club Lageveld zijn we gepassioneerd over het stimuleren van een gezonde levensstijl en het leveren van kwalitatieve bootcampervaringen. Ontdek de kracht van bootcamp in Wierden met ons, en samen streven we naar een fittere versie van onszelf.

  Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bootcamps in Wierden. Wij staan klaar om je te verwelkomen bij Control Club Lageveld!

  Sportieve groeten,

  Tom Hallink
  Eigenaar, Control Club Lageveld

   

  Story #2 De Ultieme CrossTraining bij Control Club Lageveld

  Welkom bij Control Club Lageveld, dé plek waar CrossTraining in Wierden tot leven komt! Als eigenaar, Tom Hallink, delen we graag met jou waarom onze Training-faciliteit in Wierden dé locatie is voor jouw fitnessdoelen.

  Wat maakt Trainen Wierden bij Control Club Lageveld uniek?

  Bij Control Club Lageveld streven we ernaar om CrossTraining toegankelijk en uitdagend te maken voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau. Ons team van gecertificeerde coaches staat klaar om je te begeleiden en te motiveren bij elke stap van je fitnessreis.

  De voordelen van CrossTraining bij ons in Wierden

  Gemeenschap en Ondersteuning

  Bij Control Club Lageveld is CrossTraining meer dan alleen een workout; het is een gemeenschap. Samen met gelijkgestemde individuen werk je aan je kracht, uithoudingsvermogen en gezondheid. Onze leden vormen een ondersteunend netwerk dat je aanmoedigt om je grenzen te verleggen.

  Diverse Trainingen en Programma’s

  We bieden een scala aan diverse trainingen en programma’s die zijn ontworpen om je uit te dagen en resultaten te behalen. Van high-intensity workouts tot specifieke kracht- en mobiliteitstrainingen, er is altijd een programma dat bij je past.

  Professionele Coaches

  Onze coaches zijn gepassioneerd en toegewijd aan jouw succes. Met hun expertise begeleiden ze je door elke oefening, zorgen ze voor de juiste techniek en geven ze waardevolle tips om het beste uit elke training te halen.

  Waarom kiezen voor CrossTraining Wierden bij Control Club Lageveld?

  Locatie en Faciliteiten

  Onze locatie in Wierden biedt state-of-the-art faciliteiten met uitgebreide apparatuur en een stimulerende omgeving om je doelen te bereiken. De ruime trainingsruimte en voorzieningen zijn afgestemd op jouw behoeften.

  Persoonlijke Begeleiding

  Bij Control Club Lageveld geloven we in persoonlijke aandacht. We luisteren naar jouw doelen en passen onze trainingen aan om ervoor te zorgen dat je het maximale uit jezelf haalt.

  Toegankelijkheid en Flexibiliteit

  Met verschillende trainingsuren en flexibele lidmaatschapsopties bieden we je de mogelijkheid om CrossTraining in je drukke schema te integreren.

  Probeer het vandaag nog bij Control Club Lageveld!

  Klaar om de voordelen van CrossTraining in Wierden te ervaren? Sluit je aan bij onze community bij Control Club Lageveld en ontdek hoe we samen jouw fitnessdoelen kunnen bereiken.

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis proefsessie en ontdek waarom CrossTraining bij Control Club Lageveld in Wierden jouw fitnessroutine naar een hoger niveau tilt!

  Story #1 Alles over Personal Training in Wierden

  Alles over Personal Training in Wierden

  Welkom bij Control Club Lageveld! Wij zijn jouw toegewijde partner voor personal training in Wierden. We hebben eeen team van vijf fantastische Personal Trainers: Rawia, Erik, Alaa, Tom en Nanne. Samen hebben we een breed scala aan kwaliteiten en expertise om jou te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken.

  Onze Visie op Personal Training in Wierden

  Bij Control Club Lageveld geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze personal training in Wierden is niet alleen gericht op fysieke fitheid, maar ook op jouw individuele behoeften en doelen. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon gezonder wilt leven, wij zijn er om je te begeleiden.

  Waarom Kiezen voor Personal Training bij Control Club Lageveld?

  Aandacht op Maat

  Bij ons draait alles om jou. Onze personal training bij Control Club Lageveld biedt een op maat gemaakt programma dat is afgestemd op jouw lichaam, levensstijl en doelstellingen.

  Ervaren Professionals

  Ons team bestaat uit ervaren trainers die gepassioneerd zijn in het begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl. Met hun expertise en toewijding zorgen ze ervoor dat elke trainingssessie effectief en motiverend is.

  Maak kennis met onze Personal Trainers

  Wat Maakt Wierden een Ideale Plek voor Personal Training?

  Prachtige Omgeving

  Wierden biedt een prachtige omgeving voor zowel binnen- als buiten trainingen. Onze sessies kunnen plaatsvinden in de natuurlijke schoonheid van Wierden, zowel op onze binnenfaciliteiten als in de buitenlucht, wat niet alleen zorgt voor een goede workout, maar ook voor een rustgevende ervaring.

  Community-gevoel

  Bij Control Club Lageveld creëren we een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die streven naar een gezondere levensstijl. Samen motiveren we elkaar om onze doelen te bereiken.

  Hoe Starten met Personal Training bij Control Club?

  Wil je beginnen met jouw persoonlijke reis bij Control Club Lageveld? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

  Kom Trainen bij Control Club Lageveld

  Bij Control Club Lageveld streven we ernaar jou de beste personal training van Wierden te bieden. Ontdek hoe we samen jouw fitnessdoelen kunnen verwezenlijken!

  We zijn gemakkelijk te bereikbaar vanuit Almelo, Den Ham, Vriezenveen, Hellendoorn, Daarle, Daarlerveen, Vroomshoop, Nijverdal en Hoge Hexel.

  Design & realisatie door Webheads. Algemene voorwaarden